VITORIA SEN PALIATIVOS DO ED AS MIÚDAS ANTE O CARREIRA CF, (0-5), NA 9ª Xda DA 2! DIVISIÓN FEMININA G3.

As Miúdas e As Miudiñas posando en “familia”.

Carreira CF 0-5 ED As Miúdas

Nin o frío, nin o vento, nin a choiva nin o Carreira foron quen de dominar as Miúdas na desapacible mañán do domingo, na que dominaron o encontro de principio a fin.
Leti no minuto 2 tocaría o balón nun córner ben botado por Gala cando xa se colaba no marco para facer o 0-1, e Ainoa no minuto 6 deixaría claras as intencións das muradanas que viñan a rubricar o enchufadas que saíron o campo. Sucedéronse as ocasións visitantes ata o descanso pero Gala non tiña a mira afinada neste día e o bo facer defensivo evitaría que Laura pasase traballo baixo paus no primeiro acto.

A volta de vestiarios mesma tónica do arranque, Ainoa voleve a gañar a area en velocidade e malia o intento de derrubala cando encaraba consigueu rematar alto para facer o 0-3 no minuto 48. Antía sumaríase en ataque para facer o cuarto dous minutos despois finalizando unha boa xogada en equipo que ela misma empezou.

A ocasión máis clara das ribeirenses acabaría petando no lateral do pau e indo fora nun dos poucos achegamentos que concederon as da Costa da Morte. E a propia Antía faría o definitivo 5-0 cun misil directo a escadra local dende 40 metros rubricando un bo partido a nivel colectivo dunhas Miúdas que a próxima semana terán un examen esixente ante o segundo clasificado o Arzúa”.