MERECEU MÁIS O UC CEE FEMININO ANTE O SANTISO, (4-3), A PESARES DE NON FACER UN BO ENCONTRO.

Rafa Suárez dando órdes durante un adestramento.

UD Santiso 4-3 UC Cee

Rafa Suárez, 8Adestrador do UC Cee) : “Partido cheo de imprecisións nun campo moi pequeno no que non houbo un dominador claro. Adiantámonos no minuto 20 nun balón á espalda da defensa rival que aproveita Canosa para batir á porteira de tiro cruzado. Elas empataron axiña nun córner e pouco despois adiantáronse nun tiro de fóra da área. Conseguimos empatar cun golazo de Uxía de tiro lonxano e chegamos 2-2 ó descanso.

Na segunda metade o partido seguiu na mesma dinámica, nós sen conseguir elaborar ben e elas acumulando moita xente no medio, presionando con intesidade e gañando todos os segundos balóns. Nun córner chegou o 3-2 e poidemos empatat nunha clarísima ocasión que Martínez non atinou a empuxar a un metro da línea e nun penalti lanzado por Canosa que parou a porteira. Pouco despois marcaron o 4-2 nun bo tiro de fóra da área. No minuto 80 de novo Canosa recurtou distancias e tivemos o empate nun tiro de Barreiro ó travesaño e posterior remate de Uxía de cabeza que parou a porteira. Non fixemos un bo partido pero tivemos as ocasións máis claras e merecemos algo máis”.

FICHA TÉCNICA

O UC Cee continúa no podio da clasificación, ocupando a 3ª praza con 21 puntos a 6 do Arzúa FCF, (2º) e 9 do lider Xuventú Aguiño. Por debaixo ten o CD Unión a 2 puntos e o ED As Miúdas a 5.

PROXIMO ENCONTRO

O equipo ceense recibe na 11ª xornada de liga o vindeiro Domingo 8 de Nadal ao CD Unión, cuarto clasificado, xusto por abaixo das ceenses con 2 puntos menos ca elas.

-Foto : Muchi/UC Cee

-Texto : Rafa Suárez/piratasdemuxia.es