VITORIA IMPORTANTE DO SD FISTERRA ANTE O RIBADEO, (2-0) RIVAL DIRETO NA LOITA POR TODO.

PREFERENTE NORTE

-18ª Xornada-

Aarón López un dos portentos do SD Fisterra.

SD Fisterra 2-0 Ribadeo CF

Ángel López, (Adestrador do SD Fisterra) : “Costounos entrar no partido ante un rival moi forte fisicamente. Os primeiros 20 minutos partido moi parado, imprecisions en ambos lados, non habia dueño. Axudounos muito o noso gol no minuto 45 antes do descanso. Na segunda parte apereciu o noso xogo máis tranquilos co gol a favor, e controlando o partido, sin psar apuros, muy serios en defensa en Julian e Aarón mandando no medio campo. O segundo gol de Taboada, no minuto 70, despois de nunha gran xogada coletiva. Co 2-0 foi doado aguantar o rival e salir a contra. Makay tiro o poste en falta directa no minuto 85. 3 puntos moi importantes ante un rival directo e o equipo recuperou sensacións e efectivos que nos da moita consistencia, para os próximos partidos”.

Goles : 1-0, Esteban, (45´); 2-0, Taboada, (48´).