PREFERENTE NORTE : O XALLAS FC CAE GOLEADO ANTE O DUBRA, (6-0)

Montaxe do “11” inicial xalleiro do Twitter do clube.

SD Dubra 6-0 Xallas FC

Adrián Lema, (Adestrador do Xallas FC): “Desde o primeiro minuto non estivemos cómodos e faltounos ritmo e intensidade. Aguantamos 30 minutos pero os nosos fallos condicináronnos moito, e fomos o descanso 3-0. Cun home menos na segunda parte non fomos capaces de reaccionar e seguíamos ca misma intensidade”.

SD Dubra : Iván Baña, Diego, Alberto, Manuele, Iván Facal, Daniel, Brais, Gonzalo, Adrián Miguel e Bruno. Tamén xogaron : José, Darío, Pablo e Ángel.

Xallas FC : Álvaro, Crístian, Jacobo, Alberto, Marcos Mouro, Carlos Riero, Borja, Adrián, Marcos, Pablo e Lagoa. Tamén xogaron : Grille, Víctor, Iván, e Brais.

Goles : 1-0, Brais, (35´); 2-0. Gonzalo, (37´); 3-0, Adrián, (45´de penalti); 4-0, Bruno, (49´); 5-0, Daniel, (75´); 6-0, Iván Facal, (87´).

Árbitro : Juan Carlos Pérez, asistido nas bandas por Sergio Doval e Antonio Loira. Expulsou con dobre cartón o xalleiro Jacobo, (32´e 44´), e amonestou o seu compañeiro Crístian con cartón amarelo, ao igual co xogador local Adrián.