PREFERENTE NORTE, (3ª Xda) : “O FISTERRA GOLEA CON AUTORIDADE AO CD BOIRO, (3-0)”

Os fisterráns gañaronlle a un dos “cocos” da liga.

SD Fisterra 3-0 CD Boiro

Ángel López, (Adestrador do SD Fisterra) : “Partido máis doado do previsto. Entramos moi ben no partido sin erros e moi serios. Aproveitamos os erros do Boiro o 100%. A cesión o porteiro, unha falta maxistral de Capelo, e o gol de Aarón no minuto 44, despois dunha melé no área pequena, indo para o descanso con 2-0 e esperábanos o vento a favor na segunda parte. Nada máis empezar a segunda parte Pablo Vigo puxo o 3-0 desde medio campo, ca axuda do vento e a posición adiantada do porteiro. Nesta xogada acabouse o partido. Seguimos serios atrás e sin dar muitas opcións o Boiro. Tres puntos importantes para tranquilizar, un comezo con moitas baixas no grupo”.

SD Fisterra : Iván Bouzón, Pablo Vigo, Fabián, Adrián “Makaay”, Pablo Lestón, Herbert, Julián, Aarón, Capelo e Julito. Tamén xogaron : Pacín, Dani Martínez e Cristopher.

CD Boiro : Alberto, José Luis, Daniel, José Manuel, Borja, Adrián, Miguel, Elier, Javier, Juan e Diego. Tamén xogaron : Marcos, Carlos, Óscar e Francisco.

Goles : 1-0, Capelo, (35´); 2-0, Aarón, (44´); 3-0, Pablo Vigo, (49´).

Árbitro : Alejandro Luis Veríssimo, asistido nas bandas por Diego Rodríguez e David González. Expulsou polo SD Fisterra a Pablo Lestón no 57 e a Óscar do Boiro no 87´. Amonestou con cartón amarelo aos fisterráns : Daniel Marcote no banquillo e ao adestrador de porteiros José Manuel. POlo Boiro amonestou a Mario e José Manuel.