PREFERENTE NORTE, (15ª Xda) : ATLÉTICO CORUÑA MONTAÑEROS CF 2-0 XALLAS FC : “PASO ATRÁS DOS XALLEIROS ANTE UN RIVAL DIRETO”.

Atlético Coruña Montañeros CF 2-0 Xallas FC

Adrián Lema, (Adestrador do Xallas FC) : “Partido diante de un rival directo que sabíamos que iba ser unha final e donde o Xallas na Primeira parte non saeu concentrado e o Montañeros dominaba o xogo e levaba a iniciativa do xogo. En unha perdida nosa no medio fan o primer gol. No min 30 juan de celia lesionase. Seguimos igual e non reacionabamos e en unha mala presión Nosa fan unha contra e marcan o segundo. Na segunda parte salimos mais enchufamos e tivemos máis a iniciativa cabe decir que o montañeros metiuse un pouco atrás vendo o empuxe do Xallas. Pero non puidemos marcar ainda que tivemos 2 ocasions moi claras para empatar pero un gol anulado e unha man a area non pitada privóunos de poder sacar algo positivo”.

Atlético Coruña Montañeros CF : Guillermo, Moure, Martín, Hugo, Sergio, Álvaro, Alejandro, Fernando, Kevin, Juan Carlos e Pedro. Tamén xogaron : Enrique, Diego, Tiago e Juan.

Xallas FC : Coke, Marcos Mouro, Jacobo, Peke, Marquiños, Borja, Santi, Pablo Mato, Juan de Celia, (Carliños), Doro e Blanco.

Goles : 1-0, Juan Carlos, (19´); 2-0, Alejandro, (42´).

-Foto : Xosé Búa “Pirata”/piratasdemuxia.es

-Texto : Adrián Lema