PREFERENTE NORTE, (15ª Xda) : ATLÉTICO ARTEIXO 1-0 SD FISTERRA : “UN GOL DE TAIBO OS 2 MINUTOS DE XOGO TUMBA O FISTERRA”.

Miguel Taibo, (esq) fixo  gol da vitoria aos 2 minutos de xogo.

Atlético Arteixo 1-0 SD Fisterra

Ángel López, (Adestrador do SD Fisterra) : “Perdemos hoxe en Arteixo, despois de recibir un gol de cabeza de Taibo, no minuto 2 de partido. O equipo remou todo o partido a pesar das baixas, para intentar nivelar o partido, pero non pudo ser. Orgulloso do comportamento do equipo, que o intentou ata o minuto final, Dispusexemos de unha ocasión, cun de tiro fora da área de Dani, obrigando a unha gran parada o porteiro local. Na segunda parte Aarón e Capelo marraron duas ocasións craras. Na de Aarón estorboulle o seu compañeiro Dani e na de  Capelo reclamou un penalti cando encaraba o porteiro. O Arteixo monstrouse compacto, intenso e aguerrido, durante todo o partido, pero si na primeira parte o choque foi igualado, a segunda foi nosa, ainda que o Arteixo, contratacaba, con perigo. Quedamos cun menos a 10 minutos do final, por expulsión de Piti, por man, pero ainda así, cun menos seguimos intentando ata o último minuto, donde Aarón rematou un corner de cabeza, pero non entrou. Temos que continuar peleando aí arriba, e este parón vainos a axudar a recuperar xente, para o proximo partido”.