PREFERENTE NORTE, (12ª Xda) : “DUBRA 0-2 FISTERRA : VITORIA SUFRIDA PARA OS FISTERRÁNS”.

Adrián “Makaay” xa leva 7 goles nesta tempada.

SD Dubra 2-0 SD Fisterra

Ángel López, (Adestrador do SD Fisterra) : “Partido moi sufrido por ambos equipos. Tíñamos moitas baixas. (Capelo, Julio, Piti, Jesús, Breixo), pero o equipo soubo sufrir, e aproveitamos as ocasións, que foron moi limitadas. Julián no minuto 25 da primeira parte, nunha xogada persoal cun tiro cruzado, poñíanos por diante. Nesta primeira parte o Dubra dominou, pero non era capáz de crear ocasións de gol. Coa ventaxe no marcador xogamos a contra na segunda parte, esperando o Dubra, pero sin pasar apuros. No 30 da segunda Makaay facía o 0-2, e finiquitou o partido. Tres puntos máis e a confianza do equipo sigue medrando. Esperamos o Puebla nun partido moi difícil para a semana que ven, para seguir soñando”.