OK LIGA : TARADELL CP 4-2 DEPORTIVO LICEO : “O LICEO VÓLVESE TERREAL COA PRIMEIRA DERROTA DO CURSO”.

Taradell CP 4-2 Deportivo Liceo

Chegou o primeiro tropezo. O Deportivo Liceo reviviu malas experiencias e caeu derrotado #ante o CP Taradell (4-2), para perder provisionalmente o liderado da OK Liga por diferenza de goles.

Pouca confianza cabía nunha visita ao Pujoló, sobre todo @teniendo en cuenta o precedente da campaña 19/20. Foi o equipo de Ferran Moreno o que se animou coa primeira oportunidade do partido, pero Carles Grau fixo honra á súa condición de porteiro menos batido da OK Liga. Aínda o é. Reaccionou ben o Liceo, pois a partir deste achegamento rival comezou a facer dano.

Franco Platero atopou o 0-1 aos 8 minutos cunha excelente xogada individual. O gol terminou de establecer o dominio xeral do equipo dirixido por Juan Copa na primeira parte, pero a diferenza escasa dun gol non permitiu falta algunha de concentración. Os verdes fóronse ao vestiario con vitoria parcial, pero aínda quedaba moito.

Remontada en contra
Espertou o Taradell, ao que lle veu ben o descanso en canto a sensacións. Puxo en problemas ao Liceo durante os cinco primeiros minutos da continuación, pero César Carballeira anulounos cun mísil que asinou o 0-2. Non atemorizou ao conxunto local. Pouco despois, Víctor Crespo bateu a Carles Grau (1-2) desde a zona de penalti e Marçal Casadevall enviou unha bóla ao ferro.

O Liceo tivo a oportunidade de ampliar distancias cunha falta directa que supuxo tarxeta azul para Albert Benito, pero Dalmau evitou o gol de Adroher. Tocaba sufrir. O Taradell logrou sobrevivir á súa inferioridade numérica e unha vez superada empatou o partido. Fíxoo Dani Rodríguez cun gran gol. As malas noticias continuaron, posto que Molera e Marc Adoitar ampliaron a vantaxe local a 4-2. Así acabou.

A primeira derrota da tempada precederá ao seu partido máis importante: a visita do Barcelona ao Palacio dos Deportes. Será o venres 5 de febreiro ás 19:30 h.

FICHA TÉCNICA

CP TARADELL: Albert Dalmau, Edu Genís, Marçal Casadevall, Jacint Molera, Dani Rodríguez (quinteto inicial), Víctor Crespo, Albert Benito, Marc Adoitar e Xavi Adoitar.

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, César Carballeira, Franco Platero, Dava Torres, Maxi Oruste (quinteto inicial), Jordi Adroher, Marc Grau e Fabri Ciocale.

GOLES: 0-1 (Franco Platero, min. 8). 0-2 (César Carballeira, min. 31). 1-2 (Víctor Crespo, de penalti, min. 33). 2-2 (Dani Rodríguez, min. 42). 3-2 ( Jacint Molera, min. 45). 4-2 (Marc Adoitar, min. 47).

ÁRBITROS: Burgos Manotas e pico Ramos. Mostraron tarxeta azul ao local Albert Benito.

INCIDENCIAS: Partido correspondente á xornada 17 da OK Liga 20/21. O Pujoló, porta pechada.

-Foto : Paola Pérez