OK LIGA : DEPORTIVO LICEO 5-1 PALAFRUGUELL : “11ª VITORIA CONSECUTIVA QUE ENTRA NA HISTORIA DO CLUB”.

Deportivo Liceo 5-1 Palafruguell

Trunfo máis incómodo do esperado o que supón a 11ª vitoria consecutiva do conxunto liceista e que bate o record de vitorias consecutivas que que databa da tempada 1991/92. Puideron ver esta proeza 500 afeccionados no Palacio dos Deportes de Riazor.

A pasada tempada o Palafrugell levábase da Coruña 14, pero desta volta saeu respondón e cando no minuto 4 o Liceo se adiantaba por medio de César Carballeira, contestaba igualando segundos despois cun tanto de falta, e dispuña dun penalti que o meta liceista Carles Grau desviaba o pau. Puxo de novo por diante aos liceistas Oruste aos 10 minutos de xogo, pero a tranquilidade chegou pasada a media hora de xogo cando Adroher batía ao meta visitante Luzón. Desde ese intre volveu a fluidez, caeron 2 máis, (Oruste e Platero), e certificouse unha nova e histórica vitoria e a distanza de 5 puntos co segundo Barcelona FC.

Agora a vindeira fin de semana toca visita o Calafell, onde o Deportivo Liceo poderá seguir ampliando o record de vitorias consecutivas.

FICHA TÉCNICA

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Franco Platero, César Carballeira, Jordi Adroher, Marc Grau (cinco inicial), Roberto Di Benedetto, Maxi Oruste.

CH PALAFRUGELL: Lino Luzón, Caco Ceschin, Marc Figa, Sergi Canet, Borja (cinco inicial), Mikel Abeal, Edu Viella y Albert Querol.

GOLES: 1-0 (César Carballeira, min. 3). 1-1 (Caco Ceschin, min. 4). 2-1 (Maxi Oruste, min. 9). 3-1 (Jordi Adroher, min. 34). 4-1 (Maxi Oruste, min. 34). 5-1 (Franco Platero, min. 49).

ÁRBITROS: Fernández García y Martínez Suárez.

INCIDENCIAS: Partido correspondiente a la jornada 6 de la OK Liga 20/21. En su día se aplazó por la situación sanitaria. Palacio de los Deportes de A Coruña, 500 espectadores.

-Foto : Mónica Arcay, (Hockey Global)

-Texto : piratasdemuxia

-Ficha Técnica : Deportivo Liceo