O MAZARICOS FS CAE TRAS COMEZARO GOLEANDO O OUTEIRO DE REI FS, (8-4), POR FALTA DE EFECTIVOS.

1ª GALICIA SENIOR FS

-Grupo Coruña/Lugo-

14ª Xornada

Segundo encontro consecutivo dos mazariquenses baixo mínimos.

Outeiro e Rei SD 8-4 Mazaricos FS

Brais Romero, (Capitán do Mazaricos FS) : Poucos efectivos por culpa das baixas e fixo que na segunda parte nos costara moito competir. Na primeira levamos o peso do partido e tuvemos moitas ocasions fruto do cal fomos 1-3 o descanso. Na reanudacion un baixon fisico e erros en defensa graves que nos levaron a perder o partido por un resultado demasiado abultado e inxusto.

Mazaricos FS : David, Oscarin, Ferreiriño, Brais e Molinos. Tamen xogou : Ramón

Goles : 0-1, Ferreiriño, (2´); 0-2, Molinos, (4´); 0-3, Ferreiriño, (9´); 1-3, Arturo, (15´); 2-3, Arturo, (18´); 3-3, Diego, (21´); 4-3, Arturo, (27´); 5-3, David, (30´); 6-3, David, (34´); 7-3, Arturo, (35´); 8-3, David, (37´); 8-4, Ramón, (39´).

Árbitros : Daniel López e Alba Cruz

Pavillón : Municipal de Outeiro de Rei

Proximo encontro :  O Mazaricos FS, 4º clasificado con 21 puntos, recibe no Pavillón Municipal da Picota, (Mazaricos) ao Luisitalia, penúltimo clasificado con 10 puntos, na 15ª Xornada mañán sábado 1 de Febreiro dende ás 21:00 horas.

-Foto : Jorge Villar “Gorrión”

-Texto : Brais Romero/piratasdemuxia.es

Informarche de que se nos estás seguindo polo móbil, que para ordenadores temos outro formato moito completo ca o que che pode ofrecer un móbil polas súas dimensións de pantalla.

Tamén informar que trocamos de email: admin@piratasdemuxia.es

Contrata a tua publicidade connosco e chegarás cada día a milleiros de persoas.