O DEPORTIVO LICEO REMONTA ANTE O IGUALADA, (3-5), E PONSE LIDER EN SOLITARIO DA OK LIGA

O Liceo lidera unha liga na que é o único equipo non catalán.

Igualada Rigat HC 3-5 Deportivo Liceo

O Deportivo Liceo sobrepúxose de novo a un resultado adverso en Igualada e situouse como líder da OK Liga en solitario nun partido de alto nivel competitivo desde o asubío inicial en Cómeslles. Ante un equipo que tampouco cedera ningún punto no arranque da competición doméstica, os homes de Juan Copa abriron o marcador cunha rápida transición culminada por Facundo Bridge no segundo pau. Pero, no entanto, a reacción do conxunto catalán chegou cedo con dous goles consecutivos de Jordi Méndez e de Marc Palau en dúas accións de gol seguidas. Ao termo dos 25 minutos, ambos os equipos retiráronse ao túnel de vestiarios co 2-1 no luminoso.

A segunda metade estivo marcada pola polémica e as constantes interrupcións no xogo, froito da intensidade mostrada por ambos os equipos. Os colexiados sinalaron un total de seis cartóns azuis ao longo do encontro. Dous na primeira metade e catro no tramo final.

No minuto 37, Dava Torres abriu a súa conta persoal para devolver as táboas ao marcador mediante unha acción de bóla parada. Despois da igualada liceísta, Marc Grau e Maxi Oruste tras unha falta directa transformada, selaron unha pequena vantaxe de dous goles que sería resolta co segundo tanto de Dava a 5 minutos da conclusión. Sergi Pla no minuto 49 de partido, reduciu a diferenza de tres tantos ante un Carles Grau que acto seguido detivo un posible 4-5 para os locais tras unha magnífica intervención abaixo.