O “DEPORTIVO GENUINE” CAMPIÓN DE GALICIA DE FÚTBOL SALA CATEGORÍA ADAPTADA

O Deportivo Genuine foi unha gran aposta da anterior diretiva.

O Deportivo Genuine disputou hoxe os seus dous últimos partidos da temporada da liga galega de fútbol sala en Redondela, con vitoria en ambos os partidos, proclamándose deste xeito campión galego de fútbol sala na categoría adaptada.

O Real Club Deportivo, encadrado no grupo B, disputou o primeiro dos partidos no pavillón municipal de Redondela, fronte ao Real Club Celta de Vigo, para ditaminar quen sería o primeiro de grupo. Cada partido da competición tiña unha duración 24 minutos, repartidos en 2 períodos de 12 cada un. Ao descanso, neste primeiro partido o marcador reflectía un 3-1 para o Celta. O segundo período terminaría cunha gran remontada do RC Deportivo: 3-4, con 3 tantos do xogador Álex Rei e unha gran actuación do equipo.

Posteriormente disputouse a final da categoría adaptada, onde se enfrontaron o primeiro do grupo A, o Vilagarcia, contra o primeiro do grupo B, o Deportivo. O partido terminou con vitoria do branquiazul por 4 goles a 0.

Ao finalizar ambos os partidos, realizouse a entrega de premios a todos os equipos participantes. Coa disputa desta xornada, finaliza a temporada de fútbol sala organizada pola Federación Galega de Deporte Adaptado. A próxima competición terá lugar en 2020 e o Deportivo contará con varios equipos nas diferentes categorías.