O BERGANTIÑOS LÉVASE O DERBI DA LIGA GALEGA XUVENIL ANTE O DUMBRÍA, (0-3).

O Bergantiños repite goleda como visitante.

CF Dumbría 0-3 Bergantiños FC

O equipo carballés, que xa goleou fai duas semanas na sua visita ao Cidade de Ribeira, levouse o derbi costeiro da 7ª xornada da Liga Galega Xuvenil, xogado no Municipal do Conco, (Dumbría), e sacouse a espiña da dura derrota da pasada ante o Galicia de Caranza, (2-6), ante u CF Dumbría, que segue sen reaccionar.

Adiantábanse os bergantiñáns aos 23 minutos cun tanto de Bruno Fonteboa, resultado co que se chegaría o descanso. Xa na segunda metade o choque tornaríase máis físico e accidentado, pois aos 63 minutos o equipo dumbriés quedaría cun menos por expulsión con vermello direto de Antón Pose.

Non tardaría en chegar o segundo gol dos visitantes, pois 4 minutos despois Hugo Méndez batía a Iván Fraga, (67´). O Dumbría tirouse arriba con nada que perder e no traballo de contención os de Carballo quedaban cun menos, o ser expulsado Crhístian Ares, que vía dous cartóns en 5 minutos, (77´e 82´). O gol definitivo chegaba no tempo de desconto, por medio de Diego Blanco.