LIGA F7 FEMININO GRUPO SANTIAGO : MAZARICOS 3-1 EF LALÍN : “AS MAZARIQUENSES SEGUEN INVITAS NA CASA”.

LIGA FÚTBOL 7 FEMININO

-Grupo : Santiago-

8ª Xornada

Durante a semana colgaremos unha escolma de foso deste encontro.

CF Mazaricos 3-1 EF Lalín

José Ángel Carreira, (Adestrador do CF Mazarivcos Femenino) : “Empezamos moi ben o partido, moi mentalizadas as rapazas de que xogábamos na casa, e que había que ir polo partido, e xogamos con moito ritmo dende o primeiro. A mala sorte púxonos por detrás no marcador. Pero soubemos reaccionar ben facendo un xogo moi vistoso e conseguimos igualar o partido 4 minutos despois. Sempre levando a iniciativa do partido e meténdolle moito ritmo. Aos dous minutos chegou o noso segundo por medio de Graci. Seguimos co control do partido. Elas tiñan algunha ocasión de tiros lonxanos, que detivo moi ben María, que fixo un gran partido, incluso estivo a piques de meter gol dunha portería a outra.

Gran parrido tamén de Yas que meteu o segundo gol na sua conta particular, cara o final do partido, e que valeu para sentenciar o choque. Estivemos moi firmes en defensa e con moitisimo máis ritmo co rival, e conseguindo seguir invitos na casa, xa que gañamos o Trazo, empatamos co Praiña e gañamos este”.

FICHA TÉCNICA

GOL DE LIBRE DIRETO

Vídeo de Jorge Villar “Gorrión en exclusiva para piratasdemuxia.es

Nova fichaxe

O equipo mazariquense incorporou esta semana a Daniela, unha xogadora que segundo os técnico, José Ángel Carreira : “Vainos aportar moito en ataque”.

-Fotos e vídeo : Jorge Villar “Gorrión”

Texto : José Ángel Carreira/piratasdemuxia.es

Ficha Técnica : RFGF/piratasdemuxia.es