EMPATE DO SOFÁN E NOVA DERROTA DOLOROSA DO FISTERRA NA 17ª XORNADA DA PREFERENTE NORTE.

PREFERENTE NORTE

-17ª Xornada-

CD As Pontes 0-0 SD Sofán

Encontro marcado pola climatoloxía, e que beneficiou máis aos das Pontes, un equipo que só encaixou un tanto no seu feudo no que vai de campionato. Frea así a progresión dois sofanistas, que tras 6 vitorias consecutivas, suman o segundo empate consecutivo, colocándose na 10ª posición con 26 puntos, os mesmos ca Residencia e San Tirso, que o preceden, a 1 de Dubra e Montañeros, e a 3 do Betanzos, 5º clasificado.

CD Boiro 5-0 SD Fisterra

Aguantou ben a primeira parte o equipo fisterrán, que chegaba ao descanso ca derrota parcial de 1-0, cun tanto de Pedro Henrique, que completaría un “Hat-trick” na segunda metade, un dos goles de penalti. Os de Boiro  acabarían goleando na segunda metade a un Fisterra, que xa suma 68 goles en contra.

-Foto e Texto : piratasdemuxia