DERROTA DO MAZARICOS DE FUTSAL ANTE O LODAIRO NO PAVILLÓN DA PICOTA, (6-9), NUN CHOQUE IGUALADO E CON MOITOS GOLES.

O resultado foi enganoso polos méritos de ambos equipos.

CF Mazaricos 6-9 Lodairo INK The Feeling Tatoo

Brais Canosa, (Capitán do CF Mazaricos) : “A pesar do resultado fui un partido moi igualado que se decantou polo mayor acerto goleador do rival asi como fallos defensivos puntuales. Durante todo o partido o Mazaricos levou o peso do partido e o Lodairo esperaba moi atras e salia en contras moi rapidas e ben levadas que non puido o equipo local parar en ningun momento do partido. Fuise o descanso cun 2-4 favorable o Lodairo e tendo o Mazaricos moitas ocasions. Nos primieros minutos da segunda parte os locales acercaronse no marcador e tendo ocasions pa poñerse incluso por diante pero o Lodairo siempre que chegaba marcaba gol e o Mazaricos non estaba moi efectivo. Ultimos minutos o Mazaricos foise moi arriba a presionar pero solo puido maquillar o resultado pois cada vez as contras lle facian mais daño.

O CF Mazaricos de futsal saltou a pitsa con camisetas

de ánimo o compañeiro lesionado Oreiro.

CF Mazaricos : David, Oscarin, Sandelo, Brais e Molinos.
Tamen xogaron: Carreiriña, Ramón, Ferreiriño, Chapela e Tabula.

Goles: 0-1 Jonathan, (4´); 0-2 Óscar, (6´pp); 1-2 Molinos, (6´); 1-3, Marcos, (11´); 2-3 Sandelo, (12´); 2-4, Javier, (15´); 2-5, Jonathan, (22´); 3-5 Molinos, (25´); 4-5 Sandelo, (28´); 4-6, Brandán, (29´); 5-6 Chapela, (31´); 5-7Alejandro, (31´); 5-8, Jonathan, (33´); 5-9, Diego, (Diego, (36´); 6-9 Brais, (38´).

Árbitros : Marcos Nova e Vanesa Varela.

Gran ambente no Polideportivo da “Picota”.

-Fotos : Jorge Villar “Gorrión”

-Texto : Brais Canosa