CRÓNICAS DA 14ª Xda DA 1ª GALICIA G2 : “VITORIA DO DUMBRÍA, EMPATE DO BAIO E DERROTAS DE VOLANTES E TORDOIA NOS ENCONTROS DOMINICAIS”.

1ª GALICIA G2

14ª xornada

CF Dumbría

CD Unión 2-2 SD Soneira(Crónica)

Praiña Sporting Club 2-1 CF Mazaricos, (Crónica)

SD O Pino 7-0 SD Tordoia

Dani Calvete, (Adestrador do SD Tordoia) : “Pouco que contar, xogamos contra un equipo que saliu con moita intensidad, e cunha efectividad moi grande. Puxéronse 3-0 moi pronto, non fomos capaces de reaccionar e pouco a pouco foise aumentando a goleada”.

Goles : 1-0, Alfonso, (11´); 2-0, Rubén, (16´ de penalti); 3-0, Jonathan, (19´); 4-0, Rubén, (38´); 5-0, Jesús, (49´de penalti); 6-0, Rubén Duro, (60´); 7-0, David, (73´).

CD Baio 1-1 SD Negreira

Bruno, (Adestrador do CD Baio) : “Cando nos chegue o seu comentario colgarémolo aquí”.

Goles : 0-1, José Luis, (14´); 1-1, Martín “MC”, (5´).

CD Dumbría 3-2 Atlético Riveira

Pablo Conde, (Adestrador do CF Dumbría) : “Fixemos un partido bastante irregular. Eles marcaron no minuto 4 na primeira ocasión que tiveron. Non non fomos do partido e iso foi clave. Fixemos uns 20 minutos moi bos, tanto en xogo, como intensidade, e conseguimos remontar en media hora con goles de Darío e de Yuyo. A partir de ahí o Riveira xogou uns 15 minutos moi bos, con unha velocidade que nos costaba moito defender, e froito deso xusto antes do descanso empataron o partido. Na segunda, o partido cambiou, nin nós nin eles podíamos combinar tanto, e aínda que nós tivemos 3 ocasión bastante claras, Anxo tivo que facer un par de paradas en dous ataques rápidos deles para manternos con vida.. No minuto 90, tras unha falta no lateral da área rival onde se xuntan un moi bo saque de Iago e un gran cabezado de Rivi, conseguimos a victoria. Unha victoria nun partido moi irregular pola nosa parte, pero que nos permite seguir sumando”.

Goles : 0-1, Yago, (5´); 1-1, Darío Capelo, (17´); 2-1, Yuyo, (25´); 2-2, Adam, (44´); 3-2, Sergio Cambeiro, (desconto).

Val do Ulla UD 3-2 Volantes de Baño CF

José Manuel Sil, (Adestrador do Volantes de Baño CF) : “Creo qe foi un partido igualado. No que competimos ben. Con muitas ganas e dando todo. Así e todo cando un equipo está en esta dinámica calquer insiñificancia condénache.  E así despois de ter varias chegadas con perigo nunha acción aillada puxéronse por diante. Eso foi un golpe duro dada a nosa situación. Pero outra vez máis demostrouse a bravura dos meus para remontar partido e superar adversidades. A partir de aí tivemos control do partido pero nos minutos finais duas accións mal defendidas condenáronnos. Esta claro que necesitamos sair desta dinámica na que todos parecemos un pouco peores. E estou tamén o mismo tempo que co caracter qe teñen os meus vamos sair”.

Goles : 1-0, Jacobo, (9´); 1-1, Berto, (24´); 1-2, Kevin, (48´); 2-2, Miguel, (82´); 3-2, Julio, (90´).

SD Soneira : 1º con 30 puntos

CF Dumbría : 3º con 27

CD Baio : 8º con 21

CF Mazaricos : 10 con 17

SD Tordoia : 12º con 16

Volantes de Baño CF : 16º con 11.

Darlle as gracias aos nosos colaboradores e adestradores pola sua colaboración na confección das crónicas, fotos, vídeos e todo que nos aportan en beneficio da información.

www.piratasdemuxia.es non se responsabiliza polas opinións vertidas polos colaboradores, sendo suas e intransferibles.

-Foto : CF Dumbría

-Texto : colaboradores/piratasdemuxia.es