CRÓNICA DO ENCONTRO DO VISTA ALEGRE-MAZARICOS DA LIGA DE F7 FEMININO DE SANTIAGO

LIGA FÚTBOL 7 FEMININO, (SANTIAGO)

-7ª Xornada-

Vista Alegre CF 6-2 CF Mazaricos

José Ángel Carreira, (Adestrador do CF Mazaricos) : “Partido no que comezamos mellor, marcams o primeiro gol de penalti xerado por Yasmina. Logo tres despistes causáronnos 3 goles. O partido era de ida e volta e conseguimos acercarnos no marcador, pero nos últimos minutos da primeira tiveron máis o balón que xeraron ocasións máis claras, chegamos cun 5-2 ao descanso. Na segunda parte comezamos moito mellor, combinando o balón, fallamos un man a man de María Senra, e despois esta mesma remata soa nun corner pero non consegue meter o balón na porteria. Pasaban os minutos e elas marcaron un gol á contra. Tivemos máis ocasións pero o marcador xa era moi complicado”.