3ª DIVISIÓN GALEGA GRUPO NORTE : CRÓNICAS E RESULTADOS.

CS As Pontes 4-0 Agrupación Estudiantil

CSD Arzúa 4-0 Viveiro CF

Silva SD 0-2 UD Soozas

CRÓNICAS EQUIPOS COSTEIROS

Voltaba a competición o conxunto carballés tras parar unha semana por positivos en COVID-19e facíao cun derbi de amigos e de moito nivel. Adiantábanse por medio de Yelco o fío do descanso, (43´), e aguantaban o resultado ata que no 81, o carballés Alex Boedo, nacido no clube bergantiñán do que pasou o RC Deportivo, empataba de penalti, pero se a madeira da mesma cuña igualaba a contenda, 5 minutos despois un ex fabrilista, Marcos Re,eseiro marcaba o gol que lle daba a vitoria aos de Carballo.

Inxusta derrota do clube fisterrán que foi quen, nun excelete inicio de encontro, poñerse 0-2 con goles de Diego Cespón, (25´) e Álex Ramos, (28´), resultado co que se ía a vestiarios. Acurtaban os vilalbeses pasada a hora de xogo por medio de Fernando Cuadrado, (65´), e conseguían empatar a falla de 2 minutos do tempo regulamentario por medio de Santiago, (8´), e a desgraza para os fisterráns chegaba pouco despois, xa en tempo de desconto, cando José Castro, batía a Ramón e deixaba aos costeiros sen premio, tras un encontro de moito desgaste.Con 2-2 no marcador o clube fisterrán reclamou un clarísimo penalti que o colexiado Rubén Pérez non quixo pitar.

Un tanto no desconto de Antón Escobar, deixaba sen premio a un UD Paiosaco que lle plantou cara o flial do CD Lugo e que mereceu como mínimo o punto que se lles foi no derradeiro suspro do encontro.

-Foto e Texto : piratasdemuxia.es