Web número 1 do Deportivo e do fútbol en galego
CURRO PESCA
 
CAFÉ BAR OASIS

 
RESTAURANTE D´ALVARO

 
CAFE BAR A LAREIRA

 
TRANSPORTES MANUEL RIVEIRO

 
FOTOS DO RECORDO

 
CONTIDOS

 
Usuarios
Benvido Invitado

O rexistro é completamente gratuito e poderás acceder a todas as seccións da web
Podes rexistrarte aquí
Usuario:


Contrasinal:


Recórdame

Membros:  Admins
Non Conectado  Pirata  
Non Conectado  RubenGarcia  
Non Conectado  Pato  
Membros:  Membros:
Ultimo:  Novos Hoxe: 11
Ultimo:  Novos Onte: 37
Ultimo:  Total: 54931
Ultimo:  Ultimo:
DaryaDoKu
Membros:  Conectados
Membros:  Membros: 1
Invitados:  Invitados: 20
Total:  Total: 21
Membros:  Membros Online
Conectado  Jimmyundet  
 
CLASIFICACIÓNS
 
LIGAS FÚTBOL 8
 
FÚBOL SALA COSTA DA MORTE
 
FÚTBOL SALA FEMININO/MASCULINO
 
CLASIFICACIÓNS F. VETERANOS COSTA
 
Menú principal

 

RESTAURANTE D ALVARO
Martes, 15 Setembro, 2009 Enviado por Pirata
Pirata-News

RESTAURANTE

 

 

-Calidad al D´talle-


TLF : 981 74 25 01

Rúa da Marina Nº 22

(Paseo Marítimo)

Muxía, (A Coruña).


Un difrute para os padales máis esixentes-

 



En pleno paseo marítimo de Muxía, n Rúa da Marina nº 22, (cas coordenadas :  43.06´301 “ N ; 009. 13´176 W), a carón da Praia das Lanchas, atópase un dos restaurantes de maior arraigo da Costa da Morte, cunha carta tan extensa que mete medo. Cunha simbiose plena en canto a “atención-calidade-cantidade-prezo", nun local dun gusto refinado e un trato excelente que fai que una comida ou una cea sexan todo un rito de disfrute.



 



Na D´Álvaro podemos encontrar peixes, mariscos e cefalópodos das nosas costas, ricas xa de por sí pola confluenza das 5 correntes continentais que arrastran ata nós una grande riqueza en placton o que fai que a calidade e o sabor do produto sexa inigualable, incluso no resto de Galicia.




 "Filloa rechea de marisco"


De entrante e para comezar a darlle pracer o noso padar un “Revolto de algas”, unhas “Filloas recheas” ou unha das diversas “Tostas”, de marisco, xamón, etc…Cousas cas que por outra parte, hai quen prefire en troques de xantalas de inicio usalas para rematar o espectáculo de sabores.


 "Tosta"




"Polbo fambexado"


Antre os cefalópodos podemos probar o exquisito “Polbo flambexado”, unha especialidade da casa da que todo mundo sae encantado, ou o “Polbo con ameixas”, de Carril ou de Leis, duas exquisiteces que ao unirlle o polbo se multiplican para deleitar aos padares máis esixentes. No que se refire o polbo, tamén podemos disfrutar das “Nubes de polbo”, (rebozado e co toque segredo do local); “Polbo a feira”, “A galega ou Caldeirada”. Os “Chipiróns da potera”, de diversas formas ou a “Xiba”, (Sepia), en arroz, grellada ou a prancha.



"Cabracho o forno"



"Caldeirada de dorada roxa"


De peixes a cal mellor e de máxima calidade, pois ou ben una “Parrillada de pescado e marisco”, ou disfrutar xantando unha “Robaliza”, (Lubina), “Mero”, “Cabracho”, “Rodaballo”, “Merluza”, “Lenguado”, “Abadexo”, “Dorada Roxa”, “Sargo” e moitos outros peixes, e segundo tempada…Caldeiradas, a prancha, o forno, grellado, en branco, etc…




 "Rodaballo a plancha"




"Percebes"


Nos mariscos e segundo tempada pódese disfrutar dunha boa "Parrillada de mariscos", de : “Percebes”, “Lumbrigante”, (Bogavante), “Nécoras”, “Langostinos”, “Cigalas”, “Ameixas”, “Mexillóns”, etc…(segundo tempada).

 


"Parrillada de mariscos"



"Carne a pedra"


Nas carnes, as de mellor calidade da nosa terra, podemos darlle o corpo o gusto de xantar un bo “entrecot de boi”, “Chuletón de Tenreira gaelga”, ou a exquisita “carne a pedra”.



 "Carn a mellor calidade"



"Entrecot"



"Pinchos"


Ademáis dos bos xantares a base de prato, podemos deleitarnos con tapas e racións, a cal máis saborosa e espectacular.



 "Pinchos"



Terraza do local


E para remate una boa “Tarta de Queixo”, ou a exquisita carta de pastelería, e cun saboroso café acompañado de unha gran variedade de cañas e cremas a elixir,  para rematar cun bo Gin tonic,  cunha extensa variedade de xenebras, ou se se desexa un bo cubata, cunha variada carta de rons e wiskis.




 




Todo isto pódese disfrutar ou ben dentro do local, o una terraza con vistas o mar na porta do local.



 "Comidas para grupos"



Álvaro Rodríguez Caamaño rexente diste local,

invítavos a que vos pasedes a coñecer o seu local e a sua carta culinaria.

 



 

TLF : 981 74 25 01

Rúa da Marina Nº 22

(Paseo Marítimo)

Muxía, (A Coruña).

 

E que aproveite!!!




 
    Versión imprimible
Theme creado por dev-postnuke.com